Hadise imaj değiştirmeye doyamıyor! Son haliyle bakın hangi ünlü isme benzedi

Exxen'de yayınlanacak O Ses Türkiye Rap'in jüri koltuğundaki isimlerden biri de Hadise oldu. Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı, şimdilerde yeni yarışmasının heyecanını yaşıyor. Hadise, O Ses Türkiye Rap için imajını değiştirerek sosyal medyada olay oldu. Yeni saç stili ve giyim tarzı ile dikkat çeken ünlü güzel son haliyle bakın kimlere benzetildi.

Hadise imaj değiştirmeye doyamıyor! Son haliyle bakın hangi ünlü isme benzedi

Hadise, O Ses Türkiye Rap için imaj değiştirdi. Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen güzel şarkıcı yeni imajıyla göz kamaştırsa da başka ünlülere benzetilmekten kurtulamadı. Yeni saç stili ve giyim tarzı ile dikkat çeken Hadise bakın hangi ünlü isimlere benzetildi.

Kaan Yıldırım aşkı ile magazin gündeminde çok konuşulan Hadise, O Ses Türkiye Rap çekimleri paylaşımlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Tazelediği yeni imajında ünlü güzelin deri stili ve farklı saçları dikkat çekerek hayranlarından tam not aldı. İşte Hadise'nin yenilenen o imajı...

Öte yandan Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflardaki bir karesi, dünyaca tanınan ünlü TV yıldızı Khloe Kardashian'a benzetildi.

Hadise sadece Kardashian'a benzetilmedi. Güzel şarkıcı, Instagram story'sinden yaptığı ve sokak tarzını yansıttığı yeni paylaşımında meslektaşı Gülben Ergen'e benzetildi. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın