Rahmi Özkan öldü mü? Müge Anlı cephesinden açıklama geldi

ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü. Çıkan haberler deprem etkisi yaratırken Müge Anlı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Anlı, 'Uzunca bir süredir sosyal medya ve birtakım medya kuruluşlarında programımızın avukatı Sayın Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır. Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır.' ifadelerini kullandı.

Rahmi Özkan öldü mü" Müge Anlı cephesinden açıklama geldi

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen isimlerinden olan avukat Rahmi Özkan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Rahmi Özkan'ın vefat ettiği yönünde haberler çıktı.

Programın yapımcı kuruluşu Mavi Klaket konuya ilişkin sosyal medyadan 'Uzunca bir süredir sosyal medya ve birtakım medya kuruluşlarında programımızın avukatı sayın Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır. Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır. Bu tür mesnetsiz haber ve paylaşımların kimseye bir faydası olmayacağının altını çizer bundan sonraki süreçte yapılacak açıklamalardan ilgili kurum ve kişilerin sorumlu olacağını beyan ederiz. Yeni sezonda görüşmek dileğimizle' açıklamasında bulundu.

Yakın bir zaman önce Instagram hesabı açan ve 2,2 milyon takipçiye ulaşan Müge Anlı da şirketin yaptığı açıklamayı hesabında paylaşarak takipçilerini bilgilendirdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın