Gülçin Ergül, Times Meydanı'nda yerini aldı... O anları sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde geçirdikleri trafik kazası sonucu sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül yaşadığı kaybın ardından zor günleri geride bırakmak için çabalıyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'nda yer aldığı bir görüntüyü yayınladı.

Balıkesir'de kaza geçiren Gülçin Ergül'ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetti. Büyük bir üzüntü yaşayan Gülçin Ergül, kazanın ardından toparlanmaya çalışıyor. Sevdiklerinin destek olduğu Ergül, New York Times Meydanı'nda yer aldığı bir görüntüyü paylaştı.

Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek için hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı'nın Aralık ayı konuğu oldu.

New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunu süsleyen Ergül, o anları sosyal medya hesabından paylaşırken sevgilisini de unutmadı.

Ergül, paylaşımına şu notu düştü: "Spotify'ın Equal listesinin kapağında yer aldığım ve bu billboard'da çıkacağımı duyduğun an çok gururlanmıştın... Aslında 14 Aralık'tan itibaren New York Times Meydanı'nda billboard'da yer alıyoruz. Bu bizim başarımız; senin başarın. Şimdi de bu başarımızı izliyor ve gülümsüyor olduğunu hayal ve temenni ediyorum. Seni sınırsızca seviyorum."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın