Gülben Ergen 'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz' sözünün sırrını açıkladı

Yeni albümü ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, verdiği bir röportajda yıllar önce söylediği 'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz' sözüyle ilgili konuştu. Ergen, 'Bu sözü tekrar ettiler ve şahane bir büyü yaptılar, üzerime altın tozlarını saçtılar ve bu güç sanki kalkanlaştı üzerimde… Ve pek çok kadın bu söylemi kullanıyor. Durmak yıkılmak yerine ayağa kalkıyor, işine gücüne daha da fazla sarılıyor. Ne güzel etmişim. İyi ki de söylemişim...' ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen 'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz' sözünün sırrını açıkladı

Türkiye'nin en ünlü totemine sahip olan Gülben Ergen, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Dillere pelesenk olan 'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz' sözüyle hafızalara kazınan Gülben Ergen, totemiyle ilgili konuştu.

Gülben Ergen, kendisine yöneltilen 'Ülkemizin en bilinen sözü ya da sizin deyiminizle totemi; "Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" söyleminin sahibine soralım. Bu bir büyü, totem diyorsunuz... Doğru mu?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'İnsanız... Benim de etim, kemiğim bir canım var. Derim kesilirse benim de kanım akıyor. "Ama unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" diyerek; bir totem, şahane bir büyü, çok güzel bir muska ve geçerli bir söze dönüştürdük hep beraber. Gerçekten de işe yarıyor. İnsan kendi kendine bunu tekrar edebilir ama inanarak söylerse daha da işleyen bir hali var. Her gün aynı saatte alınan antibiyotik gibi...

Bu sözü tekrar ettiler ve şahane bir büyü yaptılar, üzerime altın tozlarını saçtılar ve bu güç sanki kalkanlaştı üzerimde... Ve pek çok kadın bu söylemi kullanıyor. Durmak yıkılmak yerine ayağa kalkıyor, işine gücüne daha da fazla sarılıyor. Ne güzel etmişim. İyi k i de söylemişim...'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın