Gülben Ergen taksi plakaları var iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Emel Yalçın'ın YouTube programına konuk olan Gülben Ergen kazancıyla ilgili ilk kez konuştu. Taksi plakaları olduğu haberleri ile gündeme gelen Ergen, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergen, 'Mesleğine yatırım yapmak zorundasın. Benim hiç taksi plakalarım olmadı ama hep çok güzel şarkılarım oldu' dedi.

Gülben Ergen taksi plakaları var iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Emel Yalçın'ın YouTube programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kazancı hakkında ilk kez konuşan Ergen, kazandığı parayı yine müziğe yatırmayı tercih ettiğini belirtti.

Sık sık 'taksi plakaları var' haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı konuyla ilgili ilk kez konuştu. Ünlü sanatçı, 'Mesleğine yatırım yapmak zorundasın. Benim hiç taksi plakalarım olmadı ama hep çok güzel şarkılarım oldu. Ticarete yatırım yapmak çok ayrı bir zekadır. Ben şarkıya, sahneye yatırım yapmayı bilirim' ifadelerini kullandı.

'Mezar taşına ne yazılmasını istersin?' sorusuna yanıt veren Gülben Ergen, 'Çocuklar gülsün diye çok uğraştı yazılsın isterim.' dedi.

Gülben Ergen'in Çocuklar Gülsün Diye adında bir derneği bulunuyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın