Gonca Vuslateri Hakan Altun'la barıştığı iddialarına bakın nasıl cevap verdi!

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve zorlu bir süreç geçiren Gonca Vuslateri eski sağlığına kavuştu. Hakan Altun'la barıştığı yönünde çıkan iddialara Jennifer Lopez'in Ben Affleck ile yeniden bir araya gelmesine gönderme yaparak cevap veren Gonca Vuslateri, 'eski bilete piyango vurmaz' sözleri ile dikkat çekti.

Gonca Vuslateri Hakan Altun'la barıştığı iddialarına bakın nasıl cevap verdi!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin Şarkılar Bizi Söyler programının çekimlerinden önce rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan eski sevgilisi Hakan Altun'u arayarak 'Geçmiş olsun' dediği iddia edildi.

Gonca Vuslateri'nin hakkında çıkan iddiaların ardından sosyal medya kullanıcıları yaşananları 'barışma' olarak nitelendirdi. Vuslateri'den iddialara göndermeli cevap geldi.

Gonca Vuslateri, Jennifer Lopez'in eski sevgilisi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden barışmasını eleştirdi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili, şu ifadeleri kullandı: 'Eski bilete piyango vurmaz. Arkana bakmayacaktın Jennifer Lopez ama ne diyelim... Bir tur daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın... Olan benim siyah sporcuma (Alex Rodriguez) oldu. İyi geceler vuslat eri. İyi uykular sana... Ne güzel ölüyormuş insan anılarda da...'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın