Özge Yağız Yemin'deki aşkı Gökberk Demirci'yi çoktan unuttu

Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile arkadaşlığı aşka dönüşen ve evlilik hazırlığı yapan Özge Yağız'ın ayrılık kararı alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Gökberk Demirci hakkında sessizliğini koruyan Özge Yağız, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Siyah-beyaz çekildiği kareyi yayınlayan Yağız, herkesi kendine hayran bıraktı.

Özge Yağız Yemin'deki aşkı Gökberk Demirci'yi çoktan unuttu

Yemin dizisinde hayat verdiği Reyhan karakteri ile yıldızı parlayan Özge Yağız, büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşamaya başlayan Özge Yağız, evlilik hazırlığını da başladı. Ancak ünlü çift cephesinden kötü haber geldi.

İkili ayrılık kararı aldı. Özge Yağız, sosyal medya hesabından Gökberk Demirci ile olan tüm fotoğraflarını kaldırması ile sessiz bir şekilde ayrılığı ilan etti. Şimdilerde Baba dizisinde Büşra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Yağız, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Baba dizisindeki rol arkadaşı Hakan Kurtaş ile aşk yaşadığı haberiyle magazin manşetlerinden düşmeyen Yağız, beğeni toplayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabının hikaye bölümünden siyah-beyaz çekildiği kareyi yayınlayan Yağız, güzelliği ile hayranlarını büyüledi.

İşte Özge Yağız'ın paylaşımı;

Tüm Magazin haberleri için tıklayın