Gizem Karaca'dan Miss World itirafı: Mezdeke oynayarak finale kaldım

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan güzel oyuncu Gizem Karaca, 2011 yılında katıldığı ve ikinci olduğu Miss Turkey güzellik yarışması hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya dair bir anısını paylaşan Karaca, 'Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım' dedi.

Gizem Karaca'dan Miss World itirafı: Mezdeke oynayarak finale kaldım

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Gizem Karaca, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına oldu.

Londra'daki 2011 Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Güzem Karaca, yarışmayla ilgili anısını anlattı. Karaca, 'Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım' dedi.

Estetik sorularına da yanıt veren Gizem Karaca, 'Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum' dedi.

Çocukluk hayalini anlatan Karaca, şunları söyledi: 'Çocukken astronot olma hayalim vardı. Florida'da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya'yı... Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, 'Astronot olacağım' demiştim. 'Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum' diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX'i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum.'

Hakkında bilinmeyenleri de anlatan güzel oyuncu 'Boş kalmayı hiç sevmeyen bir insanım. Üretmeyince ya da bir şey yaratmayınca psikolojik olarak kendimi çok düşürüyorum. Sadece oyunculuk ya da projecilik anlamında olmak zorunda değil. Seramikle uğraşıyorum, resimle uğraşıyorum, bahçecilik gibi farklı şeyler yapıyorum. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum' ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın