Gizem Hatipoğlu doğum yaptı mı? Hakan Hatipoğlu eşi Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında?

Gizem Hatipoğlu doğum yaptı mı bebeklerinin adı ne soruları merak ediliyor. Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Survivor’ın sevilen ismi Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu dün gece yarısı doğum yaptı. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeklerine 'Lila' adını verdi. Çiftin bebekleri, geçtiğimiz gün yapılan bir ankette daha doğmadan en çok merak edilen bebek seçilmişti. Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Gizem Hatipoğlu; daha sonra Merve Oflaz'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katılmıştır. Gizem Hatipoğlu 2011 yılında Star Tv'de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yapmıştır. Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 yılında İstabul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul'da Burgazada'da büyüyen Hatipoğlu, aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Yüksek Lisans eğitimini İşletme üzerinden Marmara Üniversitesinde almıştır. Üniversiteyi bitirmesinin ardından reklam ajanslarında iş hayatına bir giriş yapmıştır. Bu alanda başarılı ilerleyen Hakan Hatipoğlu, kendi adına bir reklam ajansı kurmuştur.

Gizem Hatipoğlu doğum yaptı mı" Hakan Hatipoğlu eşi Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında"

Gizem Hatipoğlu doğum yaptı mı bebeklerinin adı ne sorusu araştırılıyor. Hakan Hatipoğlu Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Survivor’ın sevilen ismi Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu dün gece yarısı doğum yaptı. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeklerine 'Lila' adını verdi. Çiftin bebekleri, geçtiğimiz gün yapılan bir ankette daha doğmadan en çok merak edilen bebek seçilmişti. Teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum. Hayatımda yaşayabileceğim en büyük duyguyu yaşadım. Doğuma da girdim. O heyecanı Gizem ile birlikte yaşamak istedim. Allah nasip etti. Gerçekten çok mutluyum. Normal doğum oldu. Gizem ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdi. Diyecek bir şey de bulamıyorum. Hem ailemize, hem ülkemize layık olabilecek bir çocuk yetiştirmek için yola çıktık. Bunun nasıl bir duygu olduğunu size anlatamam. Lila'yı gördüğümüzde ağladık.” Cümlelerine yer verdi. Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Gizem Hatipoğlu; daha sonra Merve Oflaz'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katılmıştır. Gizem Hatipoğlu 2011 yılında Star Tv'de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yapmıştır.

GİZEM HATİPOĞLU DOĞUM YAPTI MI?

Gizem Hatipoğlu, dün gece yarısı doğum yaptı. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeklerine 'Lila' adını verdi. Çiftin bebekleri, geçtiğimiz gün yapılan bir ankette daha doğmadan en çok merak edilen bebek seçilmişti.

Teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu, doğumla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Çok mutluyum. Hayatımda yaşayabileceğim en büyük duyguyu yaşadım. Doğuma da girdim. O heyecanı Gizem ile birlikte yaşamak istedim. Allah nasip etti. Gerçekten çok mutluyum. Normal doğum oldu. Gizem ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdi. Diyecek bir şey de bulamıyorum. Hem ailemize, hem ülkemize layık olabilecek bir çocuk yetiştirmek için yola çıktık. Bunun nasıl bir duygu olduğunu size anlatamam. Lila'yı gördüğümüzde ağladık. Biz ismini de koymamıştık. Doktor 'Hakan kordonu kes' dedi. Gizem'e bakıp 'adı ne olsun dedim', 'Lila' olsun dedi. Yüzüne bakıp karar vermek istedik. Biz hastaneye bir gece önceden geldik. Gizem'in tansiyonu yükselmişti. Doğumun başladığını görünce gerekli hazırlıklar yapıldı. Çok güzel ve yorucu olmayan bir süreç yaşadık"

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Gizem Hatipoğlu; daha sonra Merve Oflaz'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katılmıştır. Gizem Hatipoğlu 2011 yılında Star Tv'de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yapmıştır.

Tamamen tesadüfü şekilde ünlü olmayı başaran güzel sunucu hikayesini şu sözlerle anlattı; “Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık okudum. Çocukluktan beri hep televizyonda olma hayalim vardı. Yine de bir yarışmayla tanınacağımı düşünmezdim. Zaten her şey tesadüfle başladı. Bir gün arkadaşımla trafikte giderken tesadüfen Acun Ilıcalı'yla karşılaştık. Araçlarımız yan yana durdu. Aslında içine kapanık biriydim ama o an kendimden beklemeyeceğim bir şekilde arabanın camını açıp: "Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz" dedim. Her şey böyle başladı.”

Gizem Hatipoğlu aynı yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın