Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumu!

Gelinim Mutfakta kimin elendiği ve kimin kazandığı bugün 29 Ocak puan durumunda açıklandı. Hafta boyunca yarışan gelinler bugün birinci olarak 5 altın bileziği kazanmak istiyor. Kanal D'de yayınlanan programda Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumu da günün sonunda Seda Sayan tarafından açıklanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi, kim kazandı" Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumu!

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi soruları gündemde yer aldı. Bugün kayınvalideler, Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumunu açıklayınca bir isim 5 altın bileziği kazanacak ve yarışmaya devam edecek. Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen gündüz kuşağı yemek yarışmasında gelinler yemek yapıyor, puanlama kayınvalidelere kalıyor. Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi soruları yanıt buldu. Bu hafta en yüksek puanı Zeynep aldı. Zeynep bu hafta 5 altın bileziği kazanarak yarışmaya devam edecek. 

Günün en yüksek puanını Sibel aldı. Sibel cuma gününü gün birincisi oldu. Fakat Sibel, haftanın en düşük puanın alarak yarışmadan elendi. 

GELİNİM MUTFAKTA 29 OCAK NELER OLDU?

Hafta finalinde Safiye Soyman sürprizi yaşanıyor. Soyman, söylediği şarkılarla elenme gerginliği olan gelinlere motivasyon oluyor. Seda Sayan ve Safiye Soyman'ın eğlenceli sohbetleri de, havadaki kara bulutları dağıtıyor. Hafta finalinde kim elenecek, kim 5 altın bileziği koluna takacak?

GELİNİM MUTFAKTA 29 OCAK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 29 Ocak puan durumu günün değerlendirmesinin ardından Seda Sayan tarafından açıklandı. Bu hafta yarışmanın puan durumu şu şekildeydi:

Zeynep: 80

Esin: 79

Aysun:

Sibel: 67

Tüm Magazin haberleri için tıklayın