Ferhunde Hanımlar'ın Burak'ı usta sanatçı Tamer Levent'in oğlu çıktı

TRT'nin kült olmuş, Türkiye'nin ilk günlük ve ilk Ankara dizisi Ferhunde Hanımlar'da Melek Baykal ile Levent Çelmen'in oğulları Burak'ı canlandıran Efe Levent'in, usta tiyatrocu Tamer Levent'in oğlu olduğu ortaya çıktı.

Ferhunde Hanımlar'ın Burak'ı usta sanatçı Tamer Levent'in oğlu çıktı

Başrollerinde Türk tiyatrosunun iki büyük sanatçısı Beyhan Saran ile merhum sanatçı Baykal Saran'ın yer aldığı ve birçok önemli sanatçının 9 sene boyunca rol aldığı Türkiye'nin ilk Ankara ve aynı zamanda günlük dizisi olan Ferhunde Hanımlar, yakın zamanda yeniden çekileceği haberleriyle gündeme gelmişti. Kadrosunda Güven Hokna, Tamer Karadağlı, Ayşenil Şamlıoğlu, Melek Baykal, Şahap Sayılgan, Hatice Aslan, Hülya Gülşen Irmak, Turgay Tanülkü, Levent Çelmen, İpek Çeken ve Simge Selçuk'un da yer aldığı projede 2 çocuk oyuncu da bulunuyordu.

Bu isimlerden birisi Baykal ve Çelmen'in oğulları Burak'ı canlandıran Efe Levent'ti. Diziden sonra herhangi bir projede yer almayan Levent'in, ünlü televizyoncu ve aynı zamanda dizinin proje üreticisi olan Seynan Levent ile usta sanatçı Tamer Levent'in oğlu olduğu öğrenildi.

Dizinin yayınlandığı dönemde Devlet Tiyatroları'nda yöneticilik pozisyonunda olan Levent, mesleki idealleri ve o dönemlerde sadece tiyatro yapmak isteğinden ötürü dizide yer almamıştı. Levent ile Melek Baykal üniversiteden sınıf arkadaşıydı ve dizinin hazırlanış sürecinde Baykal ile Seynan Levent beraber çalışmışlardı.

İşte Ferhunde Hanımlar'ın Burak'ı Efe Levent'in son hali!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın