Feci kaza! İlker Aksum'un arabası hurdaya döndü

UFO filmi çekimleri için Adana'da olan İlker Aksum, feci bir kazaya karıştı. Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken kendi aracı ile kaza yapıp takla atan ünlü oyuncu İlker Aksum hastaneye kaldırıldı. İlker Aksum'u takılı olan emniyet kemerinin kurtardığı belirtildi. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekilen röntgen sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmadığı bildirildi.

Feci kaza! İlker Aksum'un arabası hurdaya döndü

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu İlker Aksum, UFO filminin çekimleri için Adana'ya gitti. Zamanının çoğunu Adana'da geçiren İlker Aksum, aracı ile kaza yaptı.

TV100'ün haberine göre; Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken İlker Aksum'un şoför koltuğunda oturduğu araç takla attı.

İlker Aksum'u takılı olan emniyet kemerinin kurtardığı belirtildi. Taklalar atıp, yol kenarına savrulan otomobilden esnaf tarafından çıkarılan Aksum'un götürüldüğü Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekilen röntgen sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmadığı bildirildi.

İlker Aksum'un sıkıştığı otomobilden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk, kazayı anlattı. Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, "Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti. En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. 'Bende bir şey yok' dedi. Bıçağı alıp, kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık. Dizleri mordu, yüzünde kanamalar vardı. O şekilde çıkarttık. Ambulans geldi, binerken kendisinde bir şey olmadığını söyledi. Sağlık ekibi yine de götürmek istedi. Sağlık ekibi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü" dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın