Ezgi Mola kimseyle paylaşmadığı anısını ilk kez anlattı! “Çenem titredi”

Salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncularından Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Dizi ile ilgili konuların konuşulduğu programda Ezgi Mola'nın ilk kez anlattığı bir olay herkesi şaşkına çevirdi.

Ezgi Mola kimseyle paylaşmadığı anısını ilk kez anlattı! “Çenem titredi”

Son dönemin popüler yapımlarından Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusu Ezgi Mola katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah ile beraber konuk olduğu programda konuşan Ezgi Mola kimseyle paylaşmadığı bir anısını ilk kez paylaştı.

"O BEY KONUŞURKEN ÇENEM TİTREDİ"

Çekim için gittikleri bir yerde 12 yıl boyunca rahatsızlığı sebebiyle adımını evinden başka hiçbir yere atmamış bir beyefendi ile karşılaştığını söyleyen Ezgi Mola, yaşadığı anıyı şöyle anlattı:

"Setimizin başka bir yerde olduğu gün bir beyefendi bana gelip ne dedi biliyor musunuz? Tüylerim diken diken oldu. 'Ben 12 yıl buradan dışarı adımımı atmadım.' Adam agorafobikmiş. Hikaye dışarı çıkamama ile başlamış ve zamanla hastalık onu tamamen kendi içinde izole asosyal bir insana çevirmiş. Ve o adam, 'Benim hayatım yaşadıklarımla, kendimi toparlamaya çalışmamla ve eşimle düzeldi' dedi. Diziyi bir bölüm izlediğini söyleyerek şöyle devam etti: 'Hüngür hüngür ağlayarak odaya gittim ama çok acayip bir iş yapıyorsunuz benim bu yaşadığımı yaşayan binlerce insan var. Siz onlara cesaret veriyorsunuz' dedi. O gün Safiye karakterinin dışarı çıktığı bölümdü. Yani o yüzden dizinin kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum. O bey konuşurken benim çenem titredi. Beyefendi size helal olsun dedim, 12 yıl ne demek? 3 gün evde kaldığımızda deliyoruz. "

Tüm Magazin haberleri için tıklayın