Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın uçakta zor anları... Dayanamayıp video çekti

Merve Dizdar ile uçak yolculuğu yapan Ezgi Mola, ayak kokusundan dolayı yaşadığı rahatsızlığı sosyal medya hesabından paylaştığı video ile dile getirdi. Merve Dizdar'ın da zor anlar yaşadığı olayla ilgili Ezgi Mola, 'Mahvolduk, yarım saattir 'Kapı açık gitsek olur mu?' diye rica ediyoruz. Bittik!' dedi.

Rol aldıkları projeler ile adlarından söz ettiren Ezgi Mola ile Merve Dizdar, uçak seyahati esnasında zor anlar yaşadı. Ayak kokusu nedeniyle seyahati zorlu geçen Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlattı. Mola, sitem dolu sözler sarf etti.

Arka arkaya paylaşımlarda bulunan Mola, şunları söyledi: "Uçakta bir ayak kokusu var. Çocuğum (Merve Dizdar) çok hassas, burnu çok hassas. Mahvolduk, yarım saattir 'Kapı açık gitsek olur mu?' diye rica ediyoruz. Bittik! Ayak kokusu olamaz ya! Çok zor değil be, her gün kalkacaksın yıkanacaksın ya da akşam pijamanı giymeden yıkanacaksın Allah'ın cezası."

Uçak yolculuğu sonrası da videolara devam eden Ezgi Mola, "Uçaktan indik, servise bindik. 'Merve ne giymiş, bak şimdi göreceksin' dedim. 90'larda çocuk olanlar bilir; misafir terlikleri vardı, altı kösele olurdu, erkek terlikleri. Çıplak ayakla, çorapsız! 'Hiç utanmıyor musun?' dedim. Kafası önde, daha fazla üstüne gidemedim" şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın