Oyuncu Ezgi Eyüboğlu kaç yaşında ve aslen nereli? Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu şu sıralar Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yaşadıkları ilişkiyle gündeme geliyor. Müstakbel kayınvalidesi olarak anılan Seda Sayan'a övgüler yağdıran güzel oyuncu, Bodrum'da geçirdikleri tatilde kendisiyle ilgili 'Güzel bir hafta sonu geçirdik. Seda Hanım'ı ilk kez izledim. Kendisi müthişti ve çok eğlenceliydi' şeklinde konuştu. Ezgi Eyüboğlu hakkında detaylı bilgilendirmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu kaç yaşında ve aslen nereli" Ezgi Eyüboğlu kimdir"

Oğulcan Engin'le ilişki içerisinde olan Ezgi Eyüboğlu geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatil yaptı. Bodrum'da güzel bir tatil geçirdiklerini söyleyen oyuncunun, "Güzel bir hafta sonu geçirdik. Seda Hanım'ı ilk kez izledim. Kendisi müthişti ve çok eğlenceliydi" sözleri gündem oldu. Ezgi Eyüboğlu'nun yaşı ve hakkında merak edilen her şey haberimizde...

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında başrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır. Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırdı. Son olarak ise Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini canlandırmıştır.

EZGİ EYÜBOĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER

OYNADIĞI DİZİLER

2007 Senin Uğruna – Konuk Oyuncu

2008 Arka Sokaklar – Konuk Oyuncu

2011 Kalbim Seni Seçti Derin Başrol Oyuncusu

2011 Muhteşem Yüzyıl Aybige Yardımcı Karakter

2012 Sudan Bıkmış Balıklar Zeynep Başrol Oyuncusu

2012 Yalan Dünya – Konuk Oyuncu 27.Bölüm

2013-2014 İntikam Cemre Arsoy Yardımcı Karakter

2014 Yasak Asude (Nazım Bey'in Kızı) Başrol Oyuncusu

2014 Ulan İstanbul Ada Akça Konuk Oyuncu 11-14.Bölüm

2015 Adı Mutluluk Kumsal Güçlü Başrol Oyuncusu

2017 Payitaht Abdulhamit Melike (Ahsen) Yardımcı Karakter

Tüm Magazin haberleri için tıklayın