Evlilik Hakkında Her Şey Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında? Sarp Akkaya aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Fox Tv'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam ilk bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Evlilik Hakkında Her Şey Sarp Akkaya kimdir? Sarp Akkaya kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında" Sarp Akkaya aslen nereli, hangi dizilerde oynadı"

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'nun uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey Sarp Akkaya kimdir? Sarp Akkaya kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya, 13 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul Moda'da yaşayan memur bir ailenin üç çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Oyuncu Esra Akkaya ablası ve Kaya Akkaya adında ikiz erkek kardeşi vardır.

Evlilik Hakkında Her Şey 1. bölüm izle tek parça! Fox Tv Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölüm kesintisiz izle!

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun 2001 yılında oldu. Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu'nun "Kaos" ve "Sonra" ardından Alchera Tiyatro Topluluğu'nun "6.Gün" ve "Devenin Hörgücü Yamuk Olur" isimli tiyatro oyunlarda oynadı.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü son sınıf öğrencisi iken Sarp Akkaya okul arkadaşı Onur Bayraktar ile birlikte "Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu"nu kurdu.

1995 yılında yönetmenliğini Kartal Tibet'in Sema Okay ile birlikte yaptığı "Bizim Aile" dizisinde oyunculuğa başladı. Bu dizide, Ergun Köknar, Jeyan Mahfi Tözüm, Mine Çayıroğlu, Kerim Afşar, Toprak Sergen, Devrim Nas, Kaya Akkaya, Civan Canova, Ferdi Akarnur, Zafer Önen, Bülent Şakrak ve Hakan Vanlı gibi oyuncularla birlikte oynamıştır.

Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı, nerede çekildi? Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir, oyuncuları kimler?

2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı Servet karakteriyle tanındı. 2009 - 2010 yılları arasında yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı "Ezel" adlı dizide Tevfik karakteriyle büyük çıkış yakaladı. Dizinin belli başlı rollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Burçin Terzioğlu, Sedef Avcı, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, İsmail Filiz, Salih Kalyon gibi oyuncular rol aldı.

2007 yılının Kasım ayında konservatuar mezunu bir grup oyuncu tarafından, Serdar Akar'ın süpervizörlüğünde kurulan "Tiyatroadam" kurucuları arasında oldu

2010 yılında ablası Esra Akkaya ve ikizi Kaya Akkaya ile birlikte "AKKAdemi Tiyatro" adında bir eğitim kurumu ve tiyatro kurdular.

SARP AKKAYA HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Sarp Akkaya, 2012 yılında "Suskunlar" adlı dizide başrolü Murat Yıldırım ile paylaşırken diğer rollerde Aslı Enver, Berk Hakman ve Pelin Akil oynamıştır.

2015 yılında "Racon" adlı dizide başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer rol aldı.

17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı Sinema filminin yönetmenliğini Barış Atay Mengüllüoğlu yaparken aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

2015 yılının Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan "Evli ve Öfkeli" adlı dizide Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya, Serkan Altunorak başrolde oynadı.

Evlilik Hakkında Her Şey Azra kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Bahadır kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Evlilik Hakkında Her Şey Çolpan kimdir, gerçek adı ne? Sumru Yavrucuk kaç yaşında, aslen nereli?

  • Evlilik Hakkında Her Şey Sarp Akkaya
  • Sarp Akkaya kimdir
  • Sarp Akkaya yaşı
  • Sarp Akkaya kaç yaşında
  • Sarp Akkaya aslen nereli
  • Sarp Akkaya dizileri
  • Sarp Akkaya hangi dizilerde oynadı
Tüm Magazin haberleri için tıklayın