Evli futbolcu Ryan Donk gecelerde iki kadınla yakalandı!

Evli ve bir erkek çocuk babası olan Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk, önceki gece İstanbul gecelerinde iki kadınla görüntülendi.

Evli futbolcu Ryan Donk gecelerde iki kadınla yakalandı!

Galatasaray’ın yeşil sahalardaki başarısından çok özel hayatıyla gündeme gelen Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, önceki gece iki kız arkadaşıyla tekne partisine katıldı. Snob Magazin'in haberine göre; Kuruçeşme’den akşam üzeri kalkan teknede yıldız futbolcu Ryan Donk iki kız arkadaşı ve arkadaş grubuyla boğazda parti yaptı. Gece yarısı Arnavutköy iskelesine yanaşan lüks tekneden Ryan Donk iki kız arkadaşıyla ayrıldı.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE DEPAR ATTI!

Kuruçeşme’deki jipine siyahi kız arkadaşının elini tutarak yürüyen Ryan Donk, basın mensuplarının kendisini beklediğini fark edince kız arkadaşının elini bırakarak hızla Arnavutköy’e doğru depar attı.

Basın mensuplarını peşinden koşturan Ryan Donk, ara sokaklarda gözlerden kayboldu. Ryan Donk’un birlikte eğlendiği kız arkadaşları futbolcunun lüks jipine binip gaza basarak hızla gözden kayboldu. Evli ve bir erkek çocuk babası olan Ryan Donk’un eşinin ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın