Esra Kazancıbaşı'ndan Rasim Öztekin paylaşımı: Bahçende bahar çiçekleri açmış sevgilim

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Rasim Öztekin'i anan Esra Kazancıbaşı, 'Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Sevgin, enerjin hep benimle. Yanı başımdasın. Yüreğimdesin, beynimdesin... Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum...' dedi.

Esra Kazancıbaşı'ndan Rasim Öztekin paylaşımı: Bahçende bahar çiçekleri açmış sevgilim

Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de geçirdiği kalp krizi nedeniyle 62 yaşında hayatını kaybetti. Rasim Öztekin'in yokluğu ile sarsılan eşi Esra Kazancıbaşı, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Rasim Öztekin'in mezarının fotoğrafını paylaşan Esra Kazancıbaşı, "Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Keşke zemin uygun olsaydı da, başucuna çok sevdiğin bir zeytin ağacı ya da baharda kokusunu içine çekmeye bayıldığın bir iğde ağacı dikebilseydim. Şimdi solan kırmızı sardunyaların yerine kırmızı begonyalar açacak. Bahçenin temsili bir mekan olduğunu da biliyorum. Aslında gökyüzünün sonsuzluğunda mis kokulu rengarenk çiçeklerle dolu, ışıklar içinde bir bahçedesin. Sevgin, enerjin ise hep benimle. Yanı başımdasın. Yüreğimdesin, beynimdesin... Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum Rasim'im..." ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın