Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca'dan İbo Show'u eleştiren Güvenç Dağüstün'e sert tepki

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Reis'i Oktay Kaynarca, Twitter hesabından Güvenç Dağüstün'ün İbrahim Tatlıses'in ekranlara dönüş yaptığı programı İbo Show'a ilişkin yaptığı eleştirilere sert tepki göstererek gündem oldu. Ünlü oyuncu, Güvenç Dağüstün'ün 'Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan' paylaşımına verdiği yanıt ile gönülleri fethetti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca'dan İbo Show'u eleştiren Güvenç Dağüstün'e sert tepki

Müzisyen Güvenç Dağüstün, sosyal medya hesabı Twitter'dan İbrahim Tatlıses'in Star TV'deki televizyon programı İbo Show'a ilişkin "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" yazdı.

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyayı Hükümdar Olmaz'da Hızır Reis karakteri ile ekranlara gelen oyuncu Oktay Kaynarca'dan Güvenç Dağüstün'ün bu açıklamasına yanıt gecikmedi.

Geçtiğimiz ay İbo Show'a konuk olan Oktay Kaynarca, Twitter hesabından, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yağmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın!! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" yazarak karşılık verdi.

VERDİĞİ YANITLA TAKDİR TOPLADI! 'BUNLARIN ÜSTÜNE YAT DÜŞÜN'

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'nın tepkisi karşısında Güvenç Dağüstün, "Tercih meselesi Oktay'cım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler." yazarak yeni bir açıklama daha yaptı.

Bunun üzerine ünlü oyuncu, "Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bi bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden!" yanıtı yazdığı paylaşımıyla  takdir topladı.

1978 doğumlu müzisyen Güvenç Dağüstün, bir dönem Deniz Çakır ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasının gündeminde yer almıştı. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın