Oktay Kaynarca'dan sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a duygusal veda

ATV'nin en çok izlenen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 15 Haziran salı akşamı ekrana getirilen 199. bölümü ile sezon finaline girdi. EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından sette çekilen kareyi paylaşarak 'Çok azim ve inanç isteyen bir özveriyle her hafta yüzümüzün akıyla çıkmamıza sebep değerli çalışma arkadaşlarım, emeklerinize sağlık' notunu düştü.

Oktay Kaynarca'dan sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a duygusal veda

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin rol aldığı ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15 Haziran salı akşamı 199. bölümü ile sezon finali yaparak ekran macerasına ara verdi.

Ekim ayında yeni sezonda yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan veda paylaşımı geldi.

Oktay Kaynarca, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında, '199 bölüm çekmişiz. Tam altı yıl. Neler yaşamışız hep beraber. Dünyaya gelenler, aramızdan ayrılanlar, acılar, sevinçler, dostluklar. En önemlisi milyonların evlerine misafir olmuşuz sorgusuz sualsiz, ailelerinden biri rahatlığıyla. Gerçekten çok azim ve inanç isteyen bir özveriyle her hafta yüzümüzün akıyla çıkmamıza sebep değerli çalışma arkadaşlarım, emeklerinize sağlık. Görüşmek üzere' ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın