Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeninden açıklama geldi

ATV'de ekrana getirilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonu ile ekrana gelmesi beklenirken yayınlanmaması büyük ses getirdi. Yapım şirketi ve kanal arasında kriz çıktığı konuşulurken Oktay Kaynarca, 'Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…' açıklaması ile dizinin final yaptığı imasında bulundu. Yaşanan gelişmelerin ardından EDHO'nun yönetmeninden açıklama geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeninden açıklama geldi

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın rol aldığı ATV'nin reyting rekorlarını kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezonu hayranları tarafından büyük merakla bekleniyordu. Dizinin yeni sezonun başlayacağı gün akışta değişikilk yapıldı ve yerine film yayınlandı.

Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme! Sevenleri yasa boğuldu

EDHO'nun yeni sezonunun ekrana getirilmemesi izleyenlerden tepki toplarken kanal ve yapım şirketi arasında sorunlar yaşandığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın..."

EDHO'NUN YÖNETMENİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

EDHO'nun yönetmeni Onur Tan, sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda "REİS'in bu eli vedaya değil, yeni bir merhabaya kalkar... Beklemede kalın..." ifadelerine yer verdi.

Wanda Nara ile Mauro Icardi ayrılık kararı aldılar

İkinci bir paylaşımda bulunan Tan, şu notu düştü: "Şöyle afili bir veda bile edemedim... 7 yılın içinde kendi içimde biriken gözyaşlarımı bile dökemedim... çok ani ve zamansız ayrılıklar, sevdiklerimizin bu dünyadan göçleri bizlere ayrılık acısını çok zaman tattırdı... hiç mi biri bu ayrılık kadar zor olmadı, inanın hepsi çok zor oldu... Yeryüzünde bizi neler beklerse beklesin, insanoğlu doğdukça ve öldükçe, insanoğlu yaşadıkça, hak ve doğruluk denen şey de var olacaktır... Doğru başladığına inandığım, bu işin hakkını da 7 yıldır birlikte çalıştığım tüm iş ve ekip arkadaşlarımın emeklerine ve çabalarına sonsuz teşekkürlerimi sunarak, bizi seven, gönül veren, bizi eleştirirken bile seven, çok sevdiğinde yerlere göklere sığdıramayan izleyicilerimize de sonsuz minnet ve şükranlarımı sunabiliyorum ancak kendi adıma... Dünya döndükçe, ben yaşadıkça hep daha iyisini yapmaya gayret edeceğime söz veriyorum... Dilerim 200 bölüm boyunca tüm bu yazılan güzel eser başta olmak üzere, desteğini her zaman arkamda hissettiğim güzel ekibimize, can veren tüm aktör arkadaşlarımın hissiyatlarına ve başarılarına, ekran başında sevgiyle takipte kalan siz değerli izleyicilere layık olabilmişimdir..."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın