Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler oğlu Mete'yi ilk kez paylaştı... Gören herkes aynı şeyi söyledi

2019 yılında Eser Yenenler ile nikah masasına oturan Berfu Yenenler, geçtiğimiz gün doğum yaptı. Oğulları Mete'yi kucağına alarak ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftten Berfu Yenenler, son paylaşımı ile beğeni topladı. Mete'yi ilk kez paylaşan Berfu Yenenler, 'Evde artık 3 Eser olacak. Orijinal Eser, Kıvırcık Emmi Eser, Küçük Emmi Eser' ifadelerini kullandı.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler oğlu Mete'yi ilk kez paylaştı... Gören herkes aynı şeyi söyledi

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adını duyuran Eser Yenenler ve Berfu Yenenler 2019 yılında nikah masasına oturdu. Mutlu evliliği olan ünlü çift geçtiğimiz gün ikinci çocukları Mete'yi kucağına aldı.

Eser Yenenler, Berfu Yenenler'in doğum yapmasından hemen sonra çekilen bir kareyi paylaşarak müjdeli haberi sevenlerine verdi. Yenenler, 'Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık 4 kişilik bir aileyiz' ifadelerini kullandı.

'EVDE 3 ESER OLACAK'

Oğlu Mete'nin fotoğrafını paylaşan çiçeği burnunda anne Berfu Yenenler, düştüğü not ile takipçilerini gülümsetti. Berfu Yenenler, paylaşımına şu notu ekledi: 'Evde artık 3 Eser olacak. Orijinal Eser, Kıvırcık Emmi Eser, Küçük Emmi Eser'

  • eser yenenler
  • berfu yenenler
  • magazin
  • doğum
  • sosyal medya
Tüm Magazin haberleri için tıklayın