Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile tanışma hikayesini anlattı

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımları beğeni toplayan eşi Berfu Yenenler ile tanışma hikayelerini anlattı.

Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile tanışma hikayesini anlattı

Şimdilerde Çok Güzel Hareketler'de sunuculuk yapan oyuncu Eser Yenenler, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj verdi. Yenenler, eşi mühendis Berfu Yenenler ile nasıl tanıştıklarını şu sözlerle anlattı:

"Berfu bana Instagram'dan "Hey" yazdı. Ben de "Ney" yazdım. Profiline baktım, 'Miss Turkey, Endüstri mühendisi'. 'Bu kombinasyon bana yazmıyordur herhalde, sahte hesap falan mı' diye düşünüp önce usturuplu yaklaştım. O kadar usturuplu ki dokuz ay görüşmedik.

Aynı şehirdeyiz ama mesajlaşma çok iyi gidiyordu. Birbirimize akıl danışmaya başladık, dert ortağı olduk. Altıncı ayda falan 'Ya görüştüğümüzde umduğumuz gibi geçmezse' diye istemedik.

'TBT' isimli oyunumu izlemeye geldi. Ama ben sahnedeyken başkasını o zannettim, bütün oyunu başkasına oynadım... Meğer Berfu diğer masadaymış.

Hiç suratıma bakmadı. Tam giderken yardımcım fark etti, çağırdı. Kuliste karşılaştık ve o an teslimiyeti yaşadım. Aşırı güven duygusu geldi. El ele tutuştuk ve bir daha bırakmadık."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın