Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da oynayacak mı? Ertuğrul Gazi'ye dön çağrısı...

Diriliş Ertuğrul dizisinin devam projesi Kuruluş Osman'da Osman Bey'in tuzağa düşmesiyle birlikte gözler Ertuğrul Gazi'yi aradı. Dizinin takipçileri de “Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisinde oynayacak mı?” sorusunu yeniden sormaya başladı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tutan takipçiler Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'a “dön artık” çağrısı yapıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'a geri mi dönüyor?

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da oynayacak mı" Ertuğrul Gazi'ye dön çağrısı...

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisinde oynayacak mı? Kuruluş Osman'da işlerin çıkmaza girmesiyle birlikte Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Bey rolüyle milyonları kendine hayran bırakan Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman dizisine katılması yeniden gündeme geldi. Dizinin sıkı takipçileri sosyal medyada Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yaşadığı zorlukları hatırlatarak Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Bey olarak dizisiyle dönmesi için ünlü oyuncunun paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu. Peki, Ertuğrul Gazi geri dönecek mi?  

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KURULUŞ OSMAN'DA OYNAYACAK MI?

Son olarak rol aldığı Kurşun dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın yeniden sakal bırakmaya başlaması sevenlerini heyecanlandırmıştı. Ünlü oyuncu konuyla ilgili son yaptığı açıklamada "Diziye dönmek ister misiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum"

GÖZLER ERTUĞRUL BEY’İ ARIYOR

Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Bey karakterinin diziye dönmesi için sosyal medyada kullanıcılar ünlü oyuncunun paylaşımlarını yorum yağmuruna tutuyor.

Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman dizisine katılıp katılmayacağı netlik kazanmış değil. Oyuncunun diziye katılıp katılmayacağı dizideki gelişmelere ve yapımcı ile yapılacak görüşmelere göre şekillenecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın