Elkızı Resul Bozdağlı kimdir? Fikret Kuşkan kaç yaşında, aslen nereli?

Elkızı dizisi ilk bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. Elkızı dizisinde Resul Bozdağlı karakterini Fikret Kuşkan canlandıracak.

Elkızı Resul Bozdağlı kimdir" Fikret Kuşkan kaç yaşında, aslen nereli"

Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı bu akşam yayın hayatına başlıyor. Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği, çekimleri Muğla'da devam eden Elkızı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Elkızı dizisinde Resul Bozdağlı karakterine Fikret Kuşkan hayat veriyor. Peki, Elkızı Resul Bozdağlı kimdir? Fikret Kuşkan kaç yaşında, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

ELKIZI RESUL BOZDAĞLI KİMDİR?

Nobran, hoyrat, kaba, sevgisiz, acımasız bir adam... Çok zeki ama kötücül bir zeka...

Ağzında altın kaşıkla doğmuş. Babasının sıfırdan var ettiği şirketin başına geçtiğinde olumsuz olan bütün özellikleri işe yaramış ve adeta bir korku imparatorluğu yaratmış...

Birden çok kadınla ilişkisi var. Evlendiğinde de bu ilişkilerini sürdürmüş. Ama her zaman gözde metresi Nermin olmuş...

FİKRET KUŞKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

22 Nisan 1965 yılında dünyaya gelen Fikret Kuşkan, Lise yıllarında Edebiyat öğretmeninin desteğiyle tiyatroya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan, Fikret Kuşkan bir süre fotoğrafçılık yaptıktan sonra tamamen oyunculuğa yönelerek ilk filmi Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde oynamıştır. Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu olan Fikret Kuşkan, ikinci evliliğini 2014 yılında Arsevi Özkara ile yapmıştır.

Şaşıfelek Çıkmazı, Emanet, Esir Şehrin İnsanları, Artık Çok Geç ve Issızlığın Ortası gibi dizilerde rol alan Fikret Kuşkan son olraak Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Agah karakterine hayat verdi.

  • Elkızı Resul Bozdağlı
  • Fikret Kuşkan
  • Fikret Kuşkan kimdir
  • elkızı dizisi
Tüm Magazin haberleri için tıklayın