Ekranlara dönüyor! Merve Çağıran'ın yeni projesi belli oldu

İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Merve Çağıran'ın yeni projesi belli oldu. Oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Merve Çağıran, ATV'de ekrana getirilecek olan Kalp Ağrısı dizisi ile anlaşırken Nilgün karakterine hayat verecek. Merve Çağıran'a dizde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, İlhan Şen, İnanç Konukçu ve Nail Kırmızıgül gibi isimlerde eşlik edecek.

Ekranlara dönüyor! Merve Çağıran'ın yeni projesi belli oldu

Hande Erçel ve Burak Deniz'le birlikte rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile yıldızı parlayan Merve Çağıran son olarak Çocuk dizisinde rol aldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Çağıran'ın yeni projesi de belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Merve Çağıran, ATV'de ekrana gelmeye hazırlanan Kalp Ağrısı dizisi ile anlaşma sağladı. Kavak Yelleri, Kaçak Gelinler, Şefkat Tepe, Tatlı Küçük Yalancılar, Fi, Çarpışma, Aşk Laftan Anlamaz ve Çocuk gibi başarılı projelerde rol almış olan Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde Nilgün karakterine hayat verecek.

Kalp Ağrısı kadrosunda; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, İlhan Şen, İnanç Konukçu ve Nail Kırmızıgül gibi isimler yer alıyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın