EDHO ve Kırmızı Oda'nın en gözde ismiydi! Bu kez Kuruluş Osman'da boy gösterecek!

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kırmızı Oda dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Levent Özdilek'in yeni adresi belli oldu. Geçen yıl Kırmızı Oda dizisinde Doktor Manolya'nın eşi karakterini canlandıran Levent Özdilek, Kuruluş Osman dizisinde 'Tekfur' karakteriyle ekranlarda olacak.

EDHO ve Kırmızı Oda'nın en gözde ismiydi! Bu kez Kuruluş Osman'da boy gösterecek!

3. sezonuyla atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman'ın son bölümlerinde pek çok oyuncu diziye veda etmişti. Haziran ayında sezon finali yapması beklenen diziye ünlü bir isim katılıyor. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan ünlü oyuncu Levent Özdilek, Kuruluş Osman dizisine "Tekfur" rolüyle konuk olacak.

EDHO'NUN YILDIZI KURULUŞ OSMAN'DA!

Levent Özdilek'in yeni dizisi netleşti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Kırmızı Oda dizisinde Doktor Manolya'nın eşi karakterini canlandıran Levent Özdilek, Kuruluş Osman dizisinde "Tekfur" karakteriyle hayranlarıyla buluşacak.

LEVENT ÖZDİLEK KİMDİR?

Levent Özdilek 1955 yılında Adana'da doğan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Yılmaz Güney'in yönetmenliğini yaptığı bir filmle 1967 yılında kamera karşısına geçerek sinema hayatına başlayan Levent Özdilek, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı 2006 yılında bir filmin de yapımcılığını üstlendi.

ROL ALDIĞI PROJELER

Filmografi

Kırmızı Oda - 2020-

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı - 2020

Meleklerin Aşkı - 2019

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi) -2018 - Pudra Hakkı

Adı Mutluluk - 2015

Hayat Yokuşu - 2014

Kavak Yelleri - 2008 - Cem Ergun

Dedektif Biraderler - 2008

Sessiz Gemiler - 2007

Tüm Magazin haberleri için tıklayın