Senaryosunu yazacak isimler netleşti! EDHO efsanesinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor!

EDHO efsanesinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor. Senaryosunu yazacak isimler belli oldu. atv ekranlarında Eylül ayında izleyicisiyle buluşması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili bilgiler yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryo ekibine usta bir isim daha dahil oldu. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmin senaryosunu yazan Mahinur Ergun, Ben Bu Cihana Sığmaz senaryo ekibine katıldı.

Senaryosunu yazacak isimler netleşti! EDHO efsanesinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor!

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer alacağı, Onur Tan'ın yönetmenliğini üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Eylül ayında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Diziyle ilgili cast çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken bir senaristin daha belli olduğu bilgisi paylaşıldı. Gelen son bilgilere göre, Asmalı Konak ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileri kaleme alan usta senarist Mahinur Ergun senaryo ekibine katıldı. Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp ile birlikte dizinin senaryosunu yazan isimlerden birisi olacak.

USTA İSİM SENARYO EKİBİNE KATILDI

Diziyle ilgili cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan bir senaristin daha belli olduğu bilgisi paylaşıldı.

Gelen son bilgilere göre, Asmalı Konak ve Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileri kaleme alan usta senarist Mahinur Ergun senaryo ekibine katıldı.

Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp ile birlikte dizinin senaryosunu yazan isimlerden birisi olacak.

KARAKTERİN ADI BELLİ OLDU

Dizi ismini Nesimi'nin bir şiirinden alıyor. Yusuf Alp ve Alican Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide ünlü oyuncu Cezayir karakteriyle ekranlarda olacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

Hayranları sevinçten çılgına dönecek! EDHO'nun kabadayısıydı Destan'a geliyor!

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi sete çıkıyor! Hem Kurtlar Vadisi hem EDHO'dan izler taşıyacak!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın