Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu, Güldür Güldür'den ayrıldığını açıkladı

Show TV'nin 8 yıldır devam eden tiyatro programı Güldür Güldür, yeni sezona iki büyük kan kaybı ile başlayacak. Programda Naime karakterini canlandıran Ecem Erkek ile ekipte yer alan bir başka isim Murat Akkoyunlu, projeden ayrıldıklarını duyurdular.

Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu, Güldür Güldür'den ayrıldığını açıkladı

Show TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen tiyatro programı Güldür Güldür, her sezon oyuncu kadrosunda değişikliğe gidiyor. Ekibe ilk kez 2018 sezonunda dahil olan ve geçtiğimiz yıl büyük bir popülarite kazanan Ecem Erkek ile yaklaşık 1 sezondur projede rol alan Murat Akkoyunlu, ayrılık kararı aldıklarını açıkladılar.

Doğa Rutkay Kamal, Alper Kul, Ali Sunal, Burak Topaloğlu, Onur Atilla, Onur Buldu ve Aziz Aslan'ın ilk sezondan bu yana rol aldıkları ekipten ayrılma kararı alan Erkek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım 'şeyi' kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon Güldür Güldür'de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim.'

AKKOYUNLU'NDAN SEYİRCİYE TEŞEKKÜR

Öte yandan Murat Akkoyunlu da ayrılık kararını yaptığı, 'Güldür Güldür seyircisine ve ekibine yol arkadaşlıkları için teşekkürler. Önümüzdeki sezon bol reytingler dilerim.' paylaşımıyla duyurdu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın