Ece Ronay TikTok'ta canlı yayın açıp hediye isteyen Mehmet Ali Erbil'i yerden yere vurdu: Yeni dilenci

Yaşadığı sağlık sorunları ile uzunca bir süre adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Tiktok'tan canlı yayın açarak takipçilerinden hediye istedi. Taciz suçlaması ile davalık olduğu Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'i TikTok yayınının ardından yerden yere vurdu. Ronay, Erbil için 'Yeni dilenciniz hayırlı olsun' yorumunda bulundu.

Ece Ronay TikTok'ta canlı yayın açıp hediye isteyen Mehmet Ali Erbil'i yerden yere vurdu: Yeni dilenci

Kaçış sendromuna yıllar sonra yeniden yakalanarak zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, sosyal medyaya ağırlık verdi. Setlere sağlık sorunları nedeniyle dönemeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün TikTok'tan canlı yayın açtı. Takipçilerinden hediye isteyen Erbil'e attığı mesajlar nedeniyle davalık olduğu Ece Ronay'dan geldi.

TİKTOK'TAN HEDİYE İSTEYEN MEHMET ALİ ERBİL'E ECE RONAY'DAN TEPKİ

"Hadi hediye yollayın" diyerek takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil'in yayını karşısında sessiz kalmayan Ece Ronay, sosyal medyadan olay paylaşımlarda bulundu. Ronay ise "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye. Zamanında bana 'TikTok'ta dileniyorsun' deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim" yorumunu yaptı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın