Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkındaki şikayetini geri çekme şartını ilk kez açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay, Katarsis programına konuk oldu. Mehmet Ali Erbil hakkındaki şikayetini geri çekme şartını açıklayan Ronay, '‘Eğer herhangi bir çocuk yurduna kütüphane yapmayı kabul ederseniz ben bu olayı daha fazla büyütmeyeceğim, hatta şikâyetimi geri çekeceğim' dedim.' dedi.

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkındaki şikayetini geri çekme şartını ilk kez açıkladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunarak mesajlarını sosyal medya hesabından ifşa eden 'Karpuz' parçası ile adını duyuran Ece Ronay, Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Katarsis' programına konuk oldu. Ronay, klibinde oynayan Erbil ile yaşadıklarını detaylarıyla anlattı.

"BUNUN BU KADAR BÜYÜYECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİM"

Ronay, şunları söyledi: "Paylaşım yaparken bunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. O beni tehdit etti, ben de paylaştım. Özür diler ve konu kapanır diye düşünmüştüm. Tek amacım; susmuyorum, tehdidinize boyun eğmiyorum demekti.

Pedro Alonso ile Saruhan Hünel buluştu

"SADECE ÖZÜR BEKLEDİM"

İftira atmaya çalışsam, başka şeyler de söyleyebilirdim. Sadece özür bekledim. Ama onlar beni suçlu çıkarmak için her şeyi yaptılar.

"BANA KARŞI ÇİRKİN BİR DÖNÜŞ YAPTI"

Gelip klibimde oynadı. Birbirimize etkileşim olarak destek sağlayacağız diye konuşmuştuk. Saygılı duruşuma rağmen bana karşı çirkin bir dönüş yaptı. Sonradan 'Nişanlı olduğunu bilmiyordum' dedi.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı

ŞİKAYETTEN VAZGEÇME ŞARTINI AÇIKLADI

Şunu bile söyledim; 'Eğer herhangi bir çocuk yurduna kütüphane yapmayı kabul ederseniz ben bu olayı daha fazla büyütmeyeceğim, hatta şikâyetimi geri çekeceğim' dedim. Ama bana maddi tazminat davası açtılar"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın