Ece Erken'in reddi miras sessizliği... Konuşmak istemedi

Önceki gün yürüyüş yaparken objektiflere takılan Ece Erken, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalanlar için reddi miras yapmasıyla gündeme geldi. Gazetecilerin miras ile ilgili sorularını yanıtsız bırakan Ece Erken, sessizliğini korudu.

Ece Erken'in reddi miras sessizliği... Konuşmak istemedi

Ünlü sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Zor günler geçiren Ece Erken, reddi miras yaptığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken görüntülenen Ece Erken, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Erken, gazetecilere "İyi çalışmalar." demekle yetindi.

REDDİ MİRAS AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Ece Erken, paylaşımında "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" ifadelerine yer vermişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın