Ece Erken 'soyadı' eleştirilerine isyan etti: Kimse boş yapmasın, ben kocamı çok sevdim

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını silmesi ile gündeme geldi. Konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt veren Ece Erken, 'Kimse boş yapmasın, ben kocamı çok sevdim!' dedi.

Ece Erken 'soyadı' eleştirilerine isyan etti: Kimse boş yapmasın, ben kocamı çok sevdim

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz ocak ayında silahlı saldırıya uğrayan eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmesiyle zor günler geçiriyor. İlk olarak reddi miras yapan Ece Erken şimdi de sosyal medya hesabından "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını kaldırması ile dikkatleri üzerine çekti.

Ece Erken, takipçisinin "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusuna "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için... Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum." yanıtını vermişti.

Gelen eleştirilerin ardından yeni bir açıklamada bulunan Erken, şu ifadeleri kullandı: "Hayatta en anlamsız cümle 'Vay gidene...' Eğer yürekten seven birini arkasında bıraktıysa 'Vay kalana...' Giden rabbimin yanına gitti. Dertsiz, tasasız Allah'ın izniyle... Peki ya onu çok sevenler? O yüzden kimse boş yapmasın! Ben kocamı çok sevdim, çok seviyorum. Ben artık böyle yüce, böyle koca bir aşk yaşayamam. İlk kez bu kadar çok sevdim ve o hep kalbimde kalacak ama hayat evladı olan anneler için kısa ara verir, durmaz.

Ben ilk kez bu kadar çok sevdim. İlk kez herkesten bağımsız; çevresinde herkese, ailesine ekmek veren adam gibi adam tanıdım. Şafak'ım izleyip neler diyorsundur, tanıyıp sandığın tanımadıklarına en çok bunu merak ediyorum? Keşke haklı çıkmasaydım! Keşke benim güvendiğim ama kalleş çıkanlarla barıştırmasaydım seni. Seni etkiledim, çok üzgünüm. Kimse küs kalmasın isterdim ama demek ki sebepleri varmış hem de haklı sebepler. "

Tüm Magazin haberleri için tıklayın