Ece Erken mahkemeye koştu! Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı

Evli ve iki çocuklu avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisine geçtiğimiz günlerde son veren Ece Erken deliye döndü. Benan Mahmutyazıcıoğlu'na sahte hesaptan mesaj attığı iddia edilen Erken, iddiaları yalanlayarak mahkemeye koştu.

Ece Erken mahkemeye koştu! Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla tepki çeken Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı. Sahte bir Instagram hesabı, Benan Mahmutyazıcıoğlu’na “Ezik, silik! Soyadını sil ulan utanmaz. Adam seni istemiyor.” diye mesajlar gönderdi. Benan Mahmutyazıcıoğlu ise mesajları ifşa ederek, “Fake hesap engellemekten usandım. Bana uzak Allah’a yakın” ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, “Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen…) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır.” dedi.

Konuyla ilgili yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını söyleyen Ece Erken, olay henüz tazeliğini korurken Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını açıkladı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın