Ebru Şallı'dan dikkat çeken açıklama: Çocukların Tiktok'ta olması bana aşırı geliyor

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Şallı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ebru Şallı, Demet Akalın'ın kızı Hira'nın TikTok fenomenine 7 bin TL göndermesiyle alakalı sorulara yanıt verdi. Şallı, 'TikTok'lar bence çocukların yeri değil. Çocuklarıma TikTok, sosyal medya konusunda pek izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil.' dedi.

Ebru Şallı'dan dikkat çeken açıklama: Çocukların Tiktok'ta olması bana aşırı geliyor

Oğlu Pars'ı kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan ve zamanla kendini toparlayan Ebru Şallı, Nişantaşı'nda görüntülendi.

'TİKTOK'LAR BENCE ÇOCUKLARIN YERİ DEĞİL'

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın kızı Hira'nın bir fenomene 7 bin TL göndermesi ile ilgili sorular sorulan Ebru Şallı şunları söyledi: 'TikTok'lar bence çocukların yeri değil. Çocuklarıma TikTok, sosyal medya konusunda pek izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil.'

Oğlu Beren'in sosyal medya hesabı olmadığını söyleyen Ebru Şallı, ' Oğlumun Instagram'ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim. Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok'larda dans falan etmesi bana biraz fazla ve aşırı geliyor' ifadelerini kullandı.

'Demet Hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz' demesine Şallı, 'Tabii' yanıtını verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın