Ebru Şahin ve Engin Akyürek'ten heyecanlandıran haber! Herkes bunu konuşuyor

Ebru Şahin ve Engin Akyürek'le ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İkilinin yeni bir projede yer alabileceği konuşulurken, konuyla ilgili Ebru Şahin ve Engin Akyürek'ten açıklama gelmedi.

Ebru Şahin ve Engin Akyürek'ten heyecanlandıran haber! Herkes bunu konuşuyor

Son dönemin çok konuşulan oyuncuları Ebru Şahin ile Engin Akyürek'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İkilinin güncel projeleri sona erdikten sonra aynı projede yeniden yer alabileceği öne sürüldü.

Gazeteci Arif Hür, Akyürek ile Şahin'in devam eden projeleri sona erdikten sonra aynı projede başrolü paylaşabileceğini iddia etti. Bu iddia Şahin ve Akyürek'in hayranlarını heyecanlandırdı.

Arif Hür yazısında şu ifadelere yer verdi: "Aldığım duyumlara göre şu sıralar yapımcıların yeni gözdesi Ebru Şahin ve Engin Akyürek ikilisi... Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan bu ikilinin güncel projeleri sona erdikten sonra aynı projede yer alabileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Seneye bu zamanlar Ebru Şahin ile Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı bir diziyi dijital platformlardan birinde görürsek sürpriz olmaz..."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın