Duygusal anlar yaşandı... Faik Öztürk'ten Safiye Soyman anısı!

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ile 21 yıldır birlikte olan ve renkli kişiliğe ile bilinen Faik Öztürk, Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Faik Öztürk, kalp ameliyatına girmeden önce Safiye Soyman'la olan anısını anlattı. Kalp ameliyatına girmeden önce Safiye Soyman ve doktorun konuşmasına şahit olan Öztürk, 'Benim kalbimi al Faik'e tak seve seve yaşasın' dedi. Onu duyum ameliyata girdim.' derken duygusallaştı.

Duygusal anlar yaşandı... Faik Öztürk'ten Safiye Soyman anısı!

Tüm programlara yıllarca birlikte çıkan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Türkiye'nin en eğlenceli ve renkli çiftleri arasında yerini alıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Faik Öztürk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alişan'ın 'Üzüldüğün bir şey oldu mu?' sorusuna yanıt veren Faik Öztürk, şunları söyledi: 'Kalp ameliyatı olacağım zaman Safiye'nin dışarıda doktorla konuşurken sözlerini duydum.

'BENİM KALBİMİ AL FAİK'E TAK'

'Benim kalbimi al Faik'e tak seve seve yaşasın' dedi. Onu duyum ameliyata girdim. Kalp ameliyatım uzun sürdü. Safiye huyumun değişmesinden çok korktu. Kalp ameliyatı huy değiştiriyormuş. En çok buna Safiye'nin üzülmesine üzülmüştüm. Çok farklı bir şey 21 yıldır aynı evde yaşayıp bir saat küs kalmamak her baba yiğidin harcı değil. Bir gün eve gitmemezlik etmemişimdir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın