'Dört yıldır beraberdik' diyen Burcu Çağrı'ya Emre Altuğ'dan jet yanıt

Çağla Şıkel ile olan evliliğini bitirmesinden sonra uzunca bir süre yalnız olan Emre Altuğ'un adı Burcu Çağrı ile aşk dedikodularına karıştı. Çağrı'nın 'Dört yıldır beraberdik' açıklamasına yanıt veren Güldür Güldür Show programında yer alan Emre Altuğ, 'Benim o kişiyle bir ilgim yok' ifadelerini kullandı.

'Dört yıldır beraberdik' diyen Burcu Çağrı'ya Emre Altuğ'dan jet yanıt

Şimdilerde Güldür Güldür Show programında sahnede tozu dumana katan Emre Altuğ, Burcu Çağrı'nın kendisi hakkında söylediği 'Dört yıldır birlikteydik. Kimse ilişkimizi yok sayamaz. Bütün çevresi biliyordu. Fakat ayrıldık' açıklamasını yapmıştı.

Ortaköy'de yer alan bir motosiklet dükkanında objektiflere yansıyan Emre Altuğ, 'Kadıköy tarafına gideceğim. Trafik çok yoğun olduğu için arkadaşımdan rica ettim. O da beni motosikletle Kadıköy'e bırakacak' diyerek soruları yanıtlamak istemedi.

Burcu Çağrı'nın yaptığı açıklamalar hatırlatılan Altuğ, 'Benim o kişiyle bir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil' diyerek konuyu noktaladı.

SERDAR ORTAÇ'IN ŞARKISIYLA GÖNDERME YAPMIŞTI

Burcu Çağrı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Serdar Ortaç'ın 'Adam Gibi' şarkısının sözlerini paylaşarak Emre Altuğ'u etiketlemişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın