Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan güçlü kadın olmanın sırlarını açıkladı

İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmasının ardından oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, takipçileri ile sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi. Stili ile büyük beğeni toplayan ve özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Yasemin Özilhan, takipçisinden gelen 'Güçlü kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan güçlü kadın olmanın sırlarını açıkladı

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlenen ve Doktorlar dizisiyle elde ettiği kariyerindeki başarısını geride bırakan Yasemin Özilhan, kızları Emine ve Ela ile yakından ilgileniyor. Özel hayatını magazinden uzak yaşamaya özen gösteren Özilhan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vaktini evinde geçiren Özilhan, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap yaptı.

Yasemin Özilhan, 'Güçlü kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?' sorusuna, 'Kendine olan saygısından hiçbir koşulda vazgeçmeyen. Kararlarını alırken hem kalbini hem mantığını aynı anda dinlemeyi başaran...' yanıtını verdi.

'Kaç öğün besleniyorsunuz? Neleri yiyorsunuz ve yemiyorsunuz?' sorusuna da yanıt veren Özilhan, şunları söyledi: '3 öğün besleniyorum. Sabah 2 yulaflı pancake (fıstık ezmeli) 3 yumurta beyazı ve 1 sarısından omlet. Öğlen kısır ve et. Akşam balık ve patates salatası. Süt ve süt ürünlerini yemiyorum'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın