Doha Elenouty'den Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında şoke eden iddia: Ondan çocuk aldırdım

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 2018 yılında Ali Küçükbalçık ile aşk yaşadığı iddia edilen Doha Elenouty'nin Onur Akay ile yaptığı röportaj yayınlandı. Onur Akay'ın yayınladığı röportajda Doha Elenouty'nin 'Hamile oldum, çocuk aldırdım' sözleri olay yarattı.

Doha Elenouty'den Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında şoke eden iddia: Ondan çocuk aldırdım

Ali Küçükbalçık ile evliliğinde sık sık aldatılma haberleri ile gündeme gelen Kibariye cephesinden magazin gündemini sarsacak olay yaşandı. Ses sanatçısı Onur Akay, 2018'de Ali Küçükbalçık ile aşk yaşadığı iddia edilen Doha Elenouty ile yaptığı röportajı yayınladı.

Onur Akay'ın, "Belgelensin affetmem diyen Kibariye'ye işte belge" başlıklı yazısı şöyle:

'Türkiye'nin eşsiz seslerinden 60 yaşındaki Kibariye'nin kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık, yıllardır Kiboş'u aldattığı yönünde iddialarla gündeme geldi. Küçükbalçık, geçmişte birçok kez farklı kadınlarla objektiflere yakalanansa da Kiboş kocasını hep bağrına bastı.

Onca olayda kendi deyimiyle 'kofti' bir durum bulamayan Kibariye, daha önce benim de 2018 yılında yazdığım ve magazin gündemine gelen boşanacaklar haberlerini de hep yalanladı. Bu aldatma vakalarının biri de 2018 yılında yaşanmıştı. 'Yine Kibariye ile Ali Küçükbalçık boşanıyor mu?', 'İşte o kadın!' gibi başlıklar magazin sayfalarını süslüyordu.

Bu sefer, Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aşk yaşadığı ve hamile bıraktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta Küçükbalçık'ın, eve rahat girsin diye sevgilisini kızı Birgül'ün spor hocası yaptığı ve Kibariye ile de tanıştırdığı haberleri magazin kulislerinde konuşuluyordu.

Bu sefer, Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aşk yaşadığı ve hamile bıraktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta Küçükbalçık'ın, eve rahat girsin diye sevgilisini kızı Birgül'ün spor hocası yaptığı ve Kibariye ile de tanıştırdığı haberleri magazin kulislerinde konuşuluyordu.'

İŞTE ONUR AKAY'IN O RÖPORTAJI

16 Ocak 2019'da Doha Elenouty'e 'köşemde yayınlamak için bazı sorular sormak istiyorum' dedim. 'İstediklerimi tam söyleyemedim ve sana içimi dökmek istiyorum' diyen Doha'nın cevaplarını telefonuma kaydettim. O günlerde telefonumda yaşanan arıza nedeniyle röportaj kaldı. Geçtiğimiz günlerde karşıma çıkan röportajı dinleyince büyük şok yaşadım. 'Belgelensin affetmem' diyen Kibariye'ye 'işte belge' diyen bir röportaj karşıma çıktı ve bunu iki sene sonra kaleme aldım.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Benim babam Türk. Ben Türk'üm, Lübnanlı değilim. Annem Lübnanlı. 14 yaşından beri Türkiye'de modellik yapıyorum. Birçok defileye çıktım. Sonra spor hocası olmaya karar verdim sporu sevdiğim için. Bir de üniversite okudum spor üzerine. Onun için spor yapmaya karar verdim.

Kibariye ve eşi ile gündeme geldin. Kibariye neden boşanmak istedi? Senden niye kıskanmış olabilir?

Hamile oldum, çocuk aldırdım yani kıskanır. Kocası, basın, çocuk... Ben de olsam ben de kıskanırım!

Sana ilgi duyuyor muydu Ali?

İlgi duyuyordu. Benden sonra başka bir kadın daha çıktı. Onunla da aşk yaşamış. İnan o kadar çok kırıldım ki, o kadar çok üzüldüm ki psikolojim bozuldu. Günah. Sonuçta ben de 22-23 yaşında bir kızım. Benim de hayatımda insanlar var. Benim de annem var, benim de babam var. Benim de ailem var.

Sordu mu Kibariye hamile olup olmadığınla ilgili sorular?

Hamileymişsin Doha, gel buraya, aşk yaşamışsın, hamileymişsin. Seni Lübnan'dan o getirmiş. Çok iyi niyetli bir insan olduğum için, sonradan gülerek anlattım 'böyle böyle' diye.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın