Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol paylaşımı

Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncularından Demet Özdemir partneri İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol'un yer aldığı yeni karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Sevilen oyuncunun yeni paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol paylaşımı

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan yeni haberler var. TV 8'in fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep rolüne hayat veren Demet Özdemir ve Mehdi'yi canlandıran İbrahim Çelikkol'un yeni paylaşımları sosyal medyada hayranları tarafından çok beğenildi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'deki başarılı performansları kadar dizideki uyumları ile çok sevildi. Dizi hayranları tarafından beğeni toplayan dizi partnerlerinin gerçek hayatta da yakın dost oldukları biliniyor. Instagram'da yaptıkları paylaşımlarda birbirlerini es geçmeyen başarılı oyuncular sosyal medyayı aktif kullanıyorlar. Demet Özdemir'in partneri İbrahim Çelikkol'un mimar eşi Mehdi Çelikkol ile de çok iyi anlaştığı biliniyor. Zaman zaman bir araya gelen ünlü isimler, dostluklarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Hayranlarının yakın markajındaki ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram story'sinden yaptığu yeni paylaşımı ile yine çok konuşuldu. Başarılı oyuncu, "İyi ki" notunu düştüğü İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol ile yer aldığı fotoğrafını sevenleri ile paylaştı. Demet Özdemir'in mutlu anlarını yansıttığı yeni karesi sosyal medyada hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ev aldığı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız'dan özel açıklamalar! Aşk hayatından hayranlarına kadar bakın neler anlattı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın