Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Demet Özdemir yazı getirdi! Jean tarzı çok beğenildi

Demet Özdemir yeni paylaşımları ile yazı getirdi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep rolü ile ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncunun jean tarzını yansıttığı Instagram pozlarına hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Demet Özdemir yazı getirdi! Jean tarzı çok beğenildi

TV8'in reyting rekorları kıran dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaşan Demet Özdemir takipçilerinin beğenisine sunduğu yeni pozları ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Oğuzhan Koç ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, güzelliği, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı performansı ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Demet Özdemir, paylaşımlarında hız kesmiyor. 12 milyon 400 bin takipçi ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncunun her paylaşımı ses getiriyor. Demet Özdemir, Instagram hesabından doğal halini yansıttığı, jean tarzını konuşturduğu yeni karelerini sevenlerine sundu.

Her fotoğrafı ile gündem olan güzel oyuncunun gözlükleri ve jean stili hayranları tarafından çok beğenildi. Güzelliği ile de dikkat çeken oyuncunun son paylaşımlarına takipçileri övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.

Alişan'ın eşi Buse Varol oğlu Burak'tan sonra kızı Eliz'in de adını dövme yaptırdı

Hadise yeni paylaşımlarıyla göz doldurdu! Tarzını yine konuşturdu

Güneşin Kızları'nın Nazlı'sı Burcu Özberk ve Savaş'ı Berk Atan yıllar sonra bir araya geldi

Tüm Magazin haberleri için tıklayın