Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ekranlara veda ediyor!

Son dönemde final kararı alan dizilere bir yenisi daha eklendi. Tv8 ekranlarında yayınlanan, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final kararı aldı. Başrollerini Engin Öztürk ve Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ekranlara veda ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ekranlara veda ediyor!

Çarşamba akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden birisi oldu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı dizide Çelikkol'un rolünün sona ermesi ve diziden ayrılması sonrası senaryoda değişikliğe gidildi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final kararı aldığı öğrenildi.

FİNAL KARARI ALDI

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümü ile ekranlara veda edecek. Demet Özdemir Aslı karakterine hayat vereceği Lanistar Medya imzalı "Aşk Taktikleri" filminin çekimleri öncesi tatile çıkıp bir süre dinlenecek. Emre Kabakuşak'ın yöneteceği, Pelin Karamehmetoğlu'nun ise yazdığı filmde Şükrü Özyıldız Kerem karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Film İstanbul'da çekilecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın