Doğduğun Ev Kaderindir Barış kimdir? Engin Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni katılan Engin Öztürk ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İzleyiciler dizide 'Barış' rolünü canlandıran Engin Öztürk, 28 Eylül 1986, Eskişehir doğumludur. Diziye Zeynep'in işe girmek istediği hukuk bürosunun sahibi Barış rolü ile giren Engin Öztürk ile ilgili bilgiler haberimizde...

Doğduğun Ev Kaderindir Barış kimdir" Engin Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli"

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni katılan Engin Öztürk, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Engin Öztürk, diziye Zeynep'in işe girmek istediği hukuk bürosunun sahibi olan Barış rolünde girdi. Zeynep ile bu bölümde karşı karşıya gelen Barış, "Aile meseleleri, sizin için işten daha değerli demek." diyerek çıkışıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BARIŞ KİMDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir Barış, başarılı bir avukattır. Zeynep’in çalıştığı hukuk bürosunun sahibi olan Barış; genç, yakışıklı ve başarılı b avukattır. Disiplinli, azimli ve adil bir karakteri vardır. Geçmiş yaşamları birbirine çok benzeyen Barış ve Zeynep kısa zamanda birbirler fark ederler.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep olmuştur. Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırmıştır.Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırıyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın