Doğal güzelliğiyle tanınan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın makyajlı görüntüsü ortaya çıktı! Görenler tanıyamadı

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar'ın makyajlı görüntüleri ortaya çıktı. Normal hayatında olduğu gibi dizide de gayet sade ve doğal olan başarılı oyuncunun makyajla bambaşka bir insana dönüşmesi şaşırttı. Bordo ruj süren ünlü sanatçının bu halini gören hayranları “Doğal daha güzel” yorumunu yaptı.

Doğal güzelliğiyle tanınan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın makyajlı görüntüsü ortaya çıktı! Görenler tanıyamadı

TRT1 ekranlarının çok sevilen dizisi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, rolü gereği makyaj yapmayan sade bir kadını oynuyor. Aynı zamanda güzel oyuncu gerçek hayatında da doğallıktan yana. Dünyaca ünlü bir marka için makyaj yaptıran Dizdar, bu hali ile herkesi şaşırttı.

Sade ve doğal görmeye alışık olduğumuz başarılı oyuncu, makyaj yaptırınca bambaşka biri olmuş. Oyuncuyu dizide makyajsız görmeye alışan takipçileri eyeliner ve bordu ruj sürdürdüğü bir pozu görünce tanımakta güçlük çekti.

Makyajlı ve makyajsız haliyle kıyaslanan oyuncu için "Her iki hali de çok güzel" "Makyajsız halini tercih ederiz" ve "Doğal hali daha güzel" gibi yorumlar yapıldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın