Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız bakın hangi usta oyuncuya benzetildi

Özge Yağız güzelliğiyle ve yeni paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor! Yemin dizisinin Reyhan'ı olarak tanıdığımız başarılı oyuncu Sol Yanım'ın Serra'sı olarak seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hayran kitlesi her geçen gün artan başarılı oyuncunun yeni paylaşımları olay oldu. Güzelliği ile çok konuşulan genç oyuncu bakın hangi usta oyuncuya benzetildi.

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız bakın hangi usta oyuncuya benzetildi

Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile yıldızı paylayan Özge Yağız'dan yeni haber... Ünlü oyuncu, yeni dizisi Sol Yanım'dan paylaştığı set pozu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sol Yanım dizisinde Serra karakterini canlandıran güzel oyuncunun yeni paylaşımı yine çok beğenildi.

Yemin dizisinde Reyhan karakterindeki başarılı performansı ve duru güzelliği ile dikkat çeken Özge Yağız, Star TV'de bu sezon yayın hayatına başlayan Sol Yanım dizisine transfer olmuştu.

Sol Yanım'da Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi ünlü isimlerle başrolü paylaşan Özge Yağız, yeni dizisiyle perşembe akşamları seyirciyi adeta ekrana kilitliyor.

Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat veren güzel oyuncu, yeni dizisinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve ününe ün kattı. Başarılı oyuncu, dizide genç yaşta annesinin bakımını üstlenen ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir yandan da üniversite eğitimine devam etmeye çalışan güçlü bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Yakışıklı oyuncu Tolga Mendi'nin Selim'i canlandırdığı dizide, Serra'nın Kutlusay Ailesi'nin veliahdı ile yollarının kesişmesiyle yaşanan aşk hikaye ediliyor.

Özge Yağız, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı set paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hayranlarının yakın markajındaki başarılı oyuncunun güzelliğini gözler önüne serdiği yeni karesi yine çok konuşuldu. Türk Sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray'a benzetilen genç oyuncunun yeni paylaşımı işte huzurlarınızda...

Ünlü oyuncu Sol Yanım dizisinde annesini canlandıran ve Nilgün karakterine hayat veren Esra Bezen Bilgin ile yeni bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu paylaşımına "Nilgün Hanım neler karıştırıyorsunuz bilmiyorum ama sizi yiyebilir miyim? Çok seviyorum" notunu düştü.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den yeni paylaşım! 'Çok aşığım, nazar değmesin'

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit karizmasıyla sosyal medyayı yıktı geçti

Sabri Sarıoğlu-Yağmur Sarıoğlu çifti oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi

Barış Arduç- Gupse Özay çiftinin artık bir villası var

Ebru Gündeş esprili çocukluk paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti! 'Masaya çıkıp şarkı söylediğim doğrudur'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın