İlhan Şen ve Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Paylaşımı kafa karıştırdı

Fox TV'de ekrana getirilen Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan karakterine hayat veren İlhan Şen ve Esra'yı canlandıran Burcu Özberk ekran uyumu olarak hayranlarından tam not aldı. Oldukça iyi anlaşan ikiliden İlhan Şen, Özberk ile olan bir pozunu beyaz kalp emojisiyle paylaştı. Şen'in paylaşımının ardından aşk iddiaları gündeme gelirken konuya ilişkin açıklama gelmedi.

İlhan Şen ve Burcu Özberk aşk mı yaşıyor" Paylaşımı kafa karıştırdı

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk'in rol aldığı Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan Aşk Mantık İntikam dizisi kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Dizi konusunun yanı sıra oyuncularının uyumuyla da konuşuluyor.

Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı ve Esra'sı İlhan Şen ile Burcu Özberk, hayranları tarafından yakıştırılıyor. İlhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile kafaları karıştırdı.

İlhan Şen, partneri Burcu Özberk ile çekildiği kareyi Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşırken beyaz kalp emojisi koyması dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşımın ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edilirken konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. İşte İlhan Şen'in o paylaşım:

Tüm Magazin haberleri için tıklayın