Dila Tarkan'dan korkutan haber! 4 aylık hamile... Acilen hastaneye kaldırıldı

Sosyetenin popüler isimlerinden Dila Tarkan, 4 aylık hamile. Bir kız çocuğu bekleyen genç ismin geçtiğimiz akşam fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve Dila Tarkan'ın gıda zehirlenmesi geçirdiği öğrenildi.

Dila Tarkan'dan korkutan haber! 4 aylık hamile... Acilen hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan ve 4 aylık hamile olan Dila Tarkan, geçtiğimiz akşam fenalaştı. Sabah yazarlarından Bülent Cankurt, Dila Tarkan'ın sağlık durumu hakkında bilgiyi köşe yazısında verdi. Bülent Cankurt'un köşe yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Şu anda hamileliğinde 4. ayı dolduran ve kız bebek bekleyen Dila Hanım, önceki gün önce aniden fenalaşmış ve apar topar hastaneye kaldırılmış. Hamile olduğu için başta eşi Dağhan Doğruer olmak üzere bütün ailesi panik içinde hastaneye koşmuş. Yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra gıda zehirlenmesi geçirdiği ortaya çıkmış."

"Tabii bütün aile "acaba bebeğe bir şey oldu mu" telaşına düşmüş. Neyse ki, doktorlar zehirlenmenin bebeği etkilemediğini müjdelemiş de herkes rahat bir nefes almış. Şimdi evinde bu ağır zehirlenmenin etkilerini üzerinden atmaya çalışan Dila Hanım'a büyük geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha böyle tatsız sağlık sorunları yaşamaz ve sağlıkla kızını kucağına alır."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın