Didem Soydan Kuş Uçuşu yorumuyla gündem oldu: Vasatlığı yok sayılan kadın oyunculara...

Burak Deniz ile olan ilişkisiyle adından söz ettiren Didem Soydan, yayın hayatına yeni başlayan Birce Akalay ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili yaptığı yorumla gündeme geldi. Didem Soydan, Kuş Uçuşu oyuncuları Birce Akalay ve Miray Daner'e övgüler yağdırdı. Ünlü model, isim vermeden başka oyuncuları hedef aldı.

Didem Soydan Kuş Uçuşu yorumuyla gündem oldu: Vasatlığı yok sayılan kadın oyunculara...

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay ve Miray Daner'in rol aldığı dijital bir platformda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi büyük ses getirdi. Yayınlandığı ilk günden beri gündeme gelen Kuş Uçuşu dizisinde "Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?" konusuyla seyirci karşısına çıkıyor. Kuş Uçuşu'na bir yorum da ünlü model Didem Soydan'dan geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve özel hayatıyla sık sık magazin manşetlerini süsleyen Didem Soydan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Etkileyen senaryosu mu yoksa iki kadın oyuncunun ayrı ayrı döktürmesi mi bilemedim ama özetle harika iş. İnanılmaz takipçisi olması sebebiyle vasatlığı yok sayılan kadın oyunculara ders niteliğinde oynamışsınız ikinizde"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın