Derya Tuna, sokağa çıkma yasağında evde bakın ne yapıyormuş!

Oğlu İdo Tatlıses'in Yasemin Şefkatli ile nişanlanmasının ardından hazırlıklara başlayan Derya Tuna, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Arkadaşı ile mağazaları turlayıp alışveriş yapan tuna, muhabirler ile sohbet etti. Derya Tuna, sokağa çıkma yasağında evde neler yaptığını anlattı.

Derya Tuna, sokağa çıkma yasağında evde bakın ne yapıyormuş!

İbrahim Tatlıses'ten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'i Yasemin Şefkatli ile nişanlayan Derya Tuna büyük bir heyecan yaşarken düğünün yaz aylarında olacağını söylemişti.

Bir arkadaşı ile Vadistanbul'da objektiflere takılan Derya Tuna mağazaları gezip bol bol alışveriş yaptı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Derya Tuna, sokağa çıkma yasağında evde nasıl vakit geçirdiğini de anlattı.

'ÇOK GÜZEL YEMEK YAPARIM'

Tuna, 'Hafta sonu pandemi yasaklarını evde yemek yaparak geçiriyorum. Fakat çok güzel yemek yaparım. Hafta içi ise yakın arkadaşımla buluşuyoruz, işte böyle alışveriş yapıyoruz' dedi.

Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde oğlu İdo Tatlıses'in bir an önce evlenmesini istediğini belirterek '2021’de torun sahibi olmak istiyorum. Artık zamanı geldi.' demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın